Koronavirustilanteen vuoksi Ruskon Kesäteatteri teki vaikean päätöksen ja luopui kesäksi 2020 suunnitellun koko perheen musikaalin "Tivolin" näytöskaudesta. Kauden piti samalla olla Ruskon Nuorisoseura ry:n 125-vuotisjuhlanäytöskausi.

Harjoitukset oli jo ehditty aloittaa ja tällainen siitä olisi tullut;

Tivoli on saanut kantaesityksensä vuonna 2016 Turun Kaupunginteatterissa. Käsikirjoitus on Kimmo Virtasen käsialaa.  
”Innostuin käsittelemään lasten kasvamista tunteidensa ymmärtämiseen seuratessani omien lasteni ja lastenlasteni kamppailua tunteidensa kanssa. Se, miten olemme saaneet lapsena käsitellä tunteita ja tuntemista, vaikuttaa meihin koko loppuelämän ajan”, Virtanen kertoo Tivolin synnystä.

Koko perheen musikaalin "Tivolin" ohjaa Ruskon Kesäteatteriin Valtteri Roiha.  Musiikin Ruskon Kesäteatterin esitykseen säveltää Jouni Lehtonen.

”Sofia on viisivuotias tyttö, jolle tunteet ovat vielä tuntemattomia, hurjasti ryöpsähteleviä ja elämää vahvasti hallitsevia outoja juttuja. Sofian äiti puolestaan taistelulajeja harrastava kontrollifriikki, jonka mukaan kylmässä maailmassa pärjää vain tunteensa hillitsemällä. Sofian on vaikea elää äitinsä oppien mukaan, joten hän pyytää Tivolin taikuria taikomaan vanhempansa tivolin toiselle puolelle. Alkaa matka, jonka aikana Sofia tutustuu omiin tunteisiinsa oppaanaan rakkain unilelunsa ja suuri tunneasiantuntija, turkulainen pehmohirvi Möttönen. Erilaisiin tunteisiin törmätään niin possujunassa kuin kummituslinnassakin.