Käytännön vinkkejä teatteriin tuleville

Esityspaikka

Ruskon Kesäteatterin näyttämö sijaitsee idyllisessä ympäristössä Ruskon Nuorisotalon pihapiirissä osoitteessa Vanhatie 11, Rusko. Suomen kesäiset illat eivät aina ole sääolosuhteiltaan aivan leppeimmillään, joten kannattaa varautua lämpimin vaattein. Katettu katsomomme suojaa sateelta.  

Huomioithan että esityksen tallentaminen ja valokuvaaminen on kielletty. Matkapuhelimet tulee sulkea esityksen ajaksi. Musiikin toistamiseen käytämme sähköistä äänentoistoa.

Katsomossa on tietty määrä pyörätuolipaikkoja. Mikäli tarvitset pyörätuolipaikkaa, ota etukäteen yhteyttä lipunmyyntiimme.  

Paikoitustila

Paikoitusalue sijaitsee nuorisotalon pihaan käännyttäessä heti oikealla (merkitty P-merkillä).  Ruuhkatilanteessa neuvoa paikoitukseen voi kysellä lipunmyyntipisteestä. Mikäli mahdollista kannattaa paikalle tulla kävellen tai pyöräillen.

Buffetti

Esityksen väliajalla on mahdollista ostaa buffetista kahvia, mehua, leivonnaisia, makeisia, jäätelöä ja  grillimakkaraa. Buffetin tuotto menee kesäteatteritoiminnan tukemiseen.

Kukkaset

Mikäli haluat muistaa esiintyjiä tai tiettyä esiintyjää kukkatervehdyksellä, voit antaa kukat ennen esitystä lipunmyyntipisteeseen. Tervehdys toimitetaan näyttelijöille.